VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Velkommen til Vesterbrobasen - dit nye link til foreninger, projekter, netværk og arrangementer på Vesterbro.

Vesterbrobasen

Overblik: Vesterbro er en bydel, der sprudler af energi, virkelyst og debatånd. Vesterbrobasen er en portal, der skaber overblik, sammenhæng og samarbejdsflader blandt bydelens aktiviteter, foreninger, sociale tilbud, netværk, projekter og institutioner – så DU kan få mest ud af din bydel!

Vesterbrobasen er stedet hvor du har mulighed for at se hvad der sker i din bydel og som forening, er det her let at kommunikere sit arrangement ud til offentligheden. Siden er et gratis tilbud, hvor alle kan få et godt, hurtigt og let overblik over, hvad der sker på Vesterbro samt hvilke aktører, der spiller en rolle i bydelen. Vesterbrobasen er DIN mulighed for at skabe opmærksomhed om din forening eller et konkret initiativ. På den måde er Vesterbrobasen stedet hvor ideer og muligheder fødes, udvikles og spredes på tværs af bydelen og dens netværk.

Kort sagt - Vesterbrobasen er til for os, som bor på Vesterbro!

Debat: Vesterbro er en bydel som altid har huset initiativrige og engagerede borgere. Med Vesterbrobasen er du nu kun et klik væk fra at komme med en kommentar eller en idé og kan på den måde være med til at præge bydelens fremtidige udvikling. Vesterbrobasen danner nemlig rammen om et debatforum, hvor alle aktuelle Vesterbrosager debatteres. Her kan alle oprette emner og deltage frit i debatten.

Vesterbrobasen er oprettet i sommeren 2010, af Vesterbro Lokaludvalg. På Vesterbrobasen finder du derfor også information om Lokaludvalgets aktuelle sager og kan komme med din mening i høringssager, der berør livet på Vesterbro.

Lokaludvalget: Vesterbro Lokaludvalg er til for DIG og vil gerne høre DIN mening! Lokaludvalget opfordrer derfor alle foreninger, institutioner og projekter på Vesterbro til at oprette en profil på siden og dermed skabe et overblik og samspil til glæde for os på Vesterbro.

Lokaludvalget består af 23 personer, der repræsenterer foreninger i lokalområdet og de politiske partier. Lokaludvalget er nedsat af politikerne i Københavns Borgerrepræsentation og fungerer som bindeled mellem borgerne, Borgerrepræsentationen og Københavns Kommunes forvaltninger. Udvalget arbejder for at skabe aktiviteter, der er med til at styrke bydelens sociale og kulturelle ressourcer, øge borgernes demokratiske involvering og samle borgerne på tværs af social og etnisk baggrund. Derudover spiller udvalget også en vigtig rolle idet man er forpligtet til at svare på høringssager med særlig relevans for bydelen, at høre borgerne, og støtte initiativer i bydelen.


Vesterbro Lokaludvalg ønsker alle en rigtig god fornøjelse med Vesterbrobasen.

Vesterbro Lokaludvalg, 2010